El proper mes de maig es llançarà evadirte!com El proper mes de maig sortirà a la llum evadirte!com i tenim un bona noticia per a tots vosaltres… Vos presentem la promoció de llançament. Estem seleccionant els millors allotjaments, restaurants, empreses i serveis turístics del Maestrat, els Ports i la Tinença. Si vols formar part d’aquest projecte […]
"/>

El proper mes de maig es llançarà evadirte!com

El proper mes de maig sortirà a la llum evadirte!com i tenim un bona noticia per a tots vosaltres… Vos presentem la promoció de llançament. Estem seleccionant els millors allotjaments, restaurants, empreses i serveis turístics del Maestrat, els Ports i la Tinença.

Si vols formar part d’aquest projecte turístic innovador i ambiciós, ara pots.

Com a establiment recomanat d’evadirte!com disposaràs d’un espai web propi dins el nostre catàleg amb informació detallada del teus serveis/productes, un ampli reportatge fotogràfic, geolocalització, integració en xarxes socials, formulari de contacte i molt més… tot el necessari per ajudar a promocionar-te a Internet.

Ara tens l’oportunitat de participar en aquest projecte a un preu inmillorable:

 

Restaurants i serveis: Per només 25€ al mes apareixeràs al nostre catàleg recomanat. I si contractes ara per tot un any, estalvia 50€.

 

 

Per tot tipus d’allotjaments: Per  només 50€ al mes apareixeràs al nostre catàleg i t’inclourem a la nostra central de reserves. I si contractes per tot un any, estalvia 100€.

Si t’interessa formar par de la nostra central de reserves d’allotjament, has de saber que no pagaràs cap comissió fins que recuperes la quota anual i que t’oferim les millors comissions* del mercat

*Consulta el nostre esquema de comissions per a la central de reserves

 

Related Posts

Leave a Comment