Responent a l’encarrec de l’Associació d’Empresaris del Matarranya i en virtut del Conveni de Comercialització signat amb l’associació, s’esta desenvolupant un portal turístic per a la promoció i comercialització dels atractius i empreses turístiques de la Comarca del Matarranya.   L’encarrec preveu els següents serveis: – Desenvolupament de marca i disseny gràfic   – Desenvolupament […]
"/>

Responent a l’encarrec de l’Associació d’Empresaris del Matarranya i en virtut del Conveni de Comercialització signat amb l’associació, s’esta desenvolupant un portal turístic per a la promoció i comercialització dels atractius i empreses turístiques de la Comarca del Matarranya.

 

L’encarrec preveu els següents serveis:

– Desenvolupament de marca i disseny gràfic

 

– Desenvolupament del web www.matarranya.travel

disseny-matarranya-travel-2-baixa

– Motor de reserves per a la comercialització on-linem, pel que s’hi inclourà una integració de Marca Blanca del Motor de reserves d’evadirte!com

 

 

www.matarranya.travel… properament

 

Related Posts