El primer portal turístic del nord de Castelló Des de 2011, este treballant per posar en marxa el que serà el primer portal turístic global del Maestrat i els Ports. Registrat com a agència de viatges, evadirte!com centra els seus esforços en la difusió i promoció dels atractius turístics d’aquestes comarques (més de 50 municipis) […]
"/>

El primer portal turístic del nord de Castelló

Des de 2011, este treballant per posar en marxa el que serà el primer portal turístic global del Maestrat i els Ports.

Registrat com a agència de viatges, evadirte!com centra els seus esforços en la difusió i promoció dels atractius turístics d’aquestes comarques (més de 50 municipis) i la comercialització de serveis turístics d’alt valor afegit. La primera central de reserves on podreu reservar des d’hotels fins a experiències més increïbles per gaudir de les vostres vacances o escapades. A més, trobareu tota la informació que pugueu necessitar per planificar el vostre viatge i disposareu d’una agenda tota la informació cultural i d’oci.

  • Informació de totes les destinacions turístiques dels Ports, el Maestrat i la Tinença
  • Informació i reserva d’hotels i tot tipus d’allotjament
  • Catàleg d’experiències i activitats per millorar la vostra visita
  • Catàleg i reserva de restaurants
  • Catàleg de serveis amb orièntació turística
Tot això i molt més, ben aviat a www.evadirte.com
Related Posts

Leave a Comment