Aplicacions Tecnológiques

Aplicacions tecnològiques

Els entorns d’intercanvi comercial estan evolucionant amb l’arribada noves generació i els natius digitals al mercat de consum turístic.

En un món on la mobilitat i la connectivitat són una constant habitual en les interrelacions humanes, en especial a l’activitat turística, ens encarreguem de dissenyar i desenvolupar tot tipus d’aplicacions tecnològiques adreçades a millorar l’experiència de l’usuari. Des d’APPS mòbils, fins a sistemes de fidelització, passant per webs i sistemes de comercialització i distribució turística on-line.

El paradigma està canviant i els contexts d’intercanvi i interrelació entre proveïdor, prestador i consumidor turístic són diferents als de fa uns anys o fins i tot als de fa uns mesos. En aquest sentit cal adaptar l’experiència de l’usuari a les noves tendències i necessitats del mercat… A més, gràcies a les noves tecnologies ampliem els possibles punts d’interrelació amb el client tot el procés consum: la prescripció a través de xarxes socials, la decisió de compra a través del web o aplicacions mòbils, fins a la relació post-venta amb els nostres clients.

Algunes de les nostres solucions són:

  1. Responsive web design
  2. Aplicacions mòbils
  3. Sistemes i programes de fidelització
  4. Conceptualització de productes basats en tècniques de “gamming”
  5. Solucions d’e-commerce per a tot tipus de serveis

Projectes relacionats