A evadirte!com n’estem preparant una de ben grossa. Des de fa un any, estem recorrent els més de 50 municipis que forman part del Maestrat, els Ports i la Tinença. Busquem els espais més atractius i singulars per donar-los a conèixer d’una manera diferent. El nou web d’evadirte!com, que sortirà a la llum el proper […]
"/>

A evadirte!com n’estem preparant una de ben grossa. Des de fa un any, estem recorrent els més de 50 municipis que forman part del Maestrat, els Ports i la Tinença. Busquem els espais més atractius i singulars per donar-los a conèixer d’una manera diferent.

El nou web d’evadirte!com, que sortirà a la llum el proper mes de maig, us oferirà informació amplia i detallada de tots els municipis que hem visitat.

Si disposeu de fotos, informació destacada o oferiu algun tipus de servei turístic, potser voleu posar-vos en contacte amb nosaltres.

Related Posts

Leave a Comment