A finals de 2015 l’Agència Valenciana del Turisme encarrega la realització d’un diagnòstic de qualitat del sector de turisme actiu del País Valencià bassant-se en la norma de qualitat turística del ICTE (UNE 188003:2009 Empreses de Turisme Actiu). La realització d’aquest estudi implica la realització de 50 visites a empreses de turisme actiu d’arreu de […]
"/>

A finals de 2015 l’Agència Valenciana del Turisme encarrega la realització d’un diagnòstic de qualitat del sector de turisme actiu del País Valencià bassant-se en la norma de qualitat turística del ICTE (UNE 188003:2009 Empreses de Turisme Actiu).

La realització d’aquest estudi implica la realització de 50 visites a empreses de turisme actiu d’arreu de les 3 provincies del País Valencià per avaluar-ne els seus nivells de qualitat de servei. Tanmateix, l’estudi compleix la funció addicional de ser una fantàstica oportunitat de coneixer la relitat d’un sector de capdal importància tant per a la vertebració i dinamització de les destinacions turístiques valencianes d’interior, com per a la millora de la competitivitat de les destinaciones turístiques de sol i platja.

Una vegada acabat l’estudi, l’Agència Valenciana del Turisme disposarà d’una excelent fulla de ruta per abordar les necessitats d’aquest sector amb propostes concretes d’actuació.

 

 

Related Posts