Després dels primers dies de difusió d'evadirte!com,
"/>

Després dels primers dies de difusió d’evadirte!com, sou molts els que ens esteu fent preguntes al respecte, com per exemple: què és, com funciona, per què ho fem, quins beneficis tindran les empreses participants… i per tot això, ens hem decidit a explicar-ho detingudament.

Com ja comenceu a veure molts, evadirte!com és el projecte de referència de singular&plural i, en síntesi, és la materialització de la nostra manera d’entendre el turisme. En altres paraules, evadirte és el viu reflex de la nostra filosofia com a empresa de serveis avançats per al sector turístic.

evadite!com és, d’una banda un projecte de promoció turística del territori i, de l’altra, un projecte de dinamització econòmica i social de les comarques del Maestrat i els Ports. És un instrument pensat i dissenyat per promocionar turísticament els prop de 50 municipis que conformen el espai nord de Castelló i oferir a les seues empreses turístiques un canal de promoció i comercialització especialitzat.

evadirte!com és un projecte concebut sota la filosofia de garantir el benefici recíproc de tots els participants… tots guanyem! el territori, el sector, les empreses, la societat, les persones i… per suposat, nosaltres també. Cóm? molt fàcil…

  • Promoció del territori, els municipis i els seus atractius… A més, volem establir llaços de col·laboració amb tots els municipis per tal de posar en marxa noves iniciatives conjuntament.
  • Promoció d’empreses a preus molt assequibles i ajustats a les possibilitats de les empreses/serveis: amb quota de 25€/mes, per restaurants i serveis turístics, i de 50€/mes per allotjaments.
  • Aquesta xicoteta quota ens permet oferir un ampli ventall de serveis que inclou: promoció directa i preferent a evadirte!com per inclusió al portal, reportatge fotogràfic i gràfic, disposar d’un microsite propi, geolocalització, integració i promoció en xarxes socials (twitter, facebook, foursquare, google +, youtube…).
  • En el cas dels allotjaments i per al servei de reserves, oferim les comissions més baixes del mercat i no en cobrem fins que no s’ha generat el volum de reserves equivalent a la quota anual. A més, aquí també incorporem el principi de benefici recíproc… a mesura que aconsegueixis més reserves, la comissió per reserva anirà baixant.
  • A més, des de singular&plural, treballem cada dia per trobar noves solucions i serveis per oferir a les empreses de tota la zona i, de forma preferent, a les que treballen amb evadirte!com.

 

Related Posts

Leave a Comment