Des de l’any 2006 l’ajuntament de Pamplona ha apostat clarament per la qualitat de les seues empreses turístiques y serveis, decidint-se per la implantació del model SICTED del Sistema Espanyol de Qualitat Turística. Aquesta metodologia es basa en un esquema de bones pràctiques que va neixer com un sistema d’aproximació per a les empreses a […]
"/>

Des de l’any 2006 l’ajuntament de Pamplona ha apostat clarament per la qualitat de les seues empreses turístiques y serveis, decidint-se per la implantació del model SICTED del Sistema Espanyol de Qualitat Turística.

Aquesta metodologia es basa en un esquema de bones pràctiques que va neixer com un sistema d’aproximació per a les empreses a sistemes de gestió de qualitat més avançats com ISO, Q, EFQM. Un sistema que amb el temps s’ha consolidat com un dels models de referència per a la gestió local de la qualitat turística.

Aquest model contempla sessions de formació, assessorament personalitzat per a cada empresa, aval·luacions periòdiques de totes les empreses, tallers y grups de millora sectorial i intersectorial.

La participació de més de 60 empreses fa de Pamplona una de les destinacions de referència a tot l’estat espanyol.

Més informació del projecte a www.turismodepamplona.com i www.calidadpamplona.com.

 

 

Related Posts

Leave a Comment