Un projecte de promoció gastronòmica del territori Fruit del treball conjunt entre evadirte!com i Mira que bo! el ” Passaport Gastronòmic ” neix amb la vocació de dinamitzar la gastronomia de les comarques del Maestrat , Ports, La Tinença , Montsià … zones situades entre el nord de Castelló i el sud de Tarragona . […]
"/>

Un projecte de promoció gastronòmica del territori

Fruit del treball conjunt entre evadirte!com i Mira que bo! el ” Passaport Gastronòmic ” neix amb la vocació de dinamitzar la gastronomia de les comarques del Maestrat , Ports, La Tinença , Montsià … zones situades entre el nord de Castelló i el sud de Tarragona .

El ” Passaport ” té com a objectiu fonamental apropar la gastronomia i els productes del territori a les persones , tant a la població local com a visitants i turistes , de la mà de nostres restauradors més emblemàtics i descobrint els productes de la nostra gastronomia allà on s’elaboren .

més, el passaport té un sistema d’incentius associats, que permet als seus usuaris rebre interessants beneficis com premis i descomptes, gràcies a un sistema de punts equivalents a euros , així com gaudir de la gastronomia d’una forma nova i divertidad.

Una ruta gastronòmica de referència

Amb el ” Passaport Gastronòmic ” s’obre la porta a la primera ruta gastronò per una trentena dels millors restaurants del Maestrat , Ports, la Tinença i el Montsià . Ple accés a la seva gastronomia i propostes culinàries , combinat amb un joc ple d’avantatges per a tu i els que t’acompanyin : accés a menús exclusius , interessants descomptes, premis i una sorpresa especial per a qui més restaurants visiti i més gasti en aquesta ruta gastronòmica.


 

Related Posts