Equip i col·laboradors


Marketing i estratègia turística

avatar-kevin

Kevin Salvador, Traiguera (Castelló) @kevsalvador

Consultor turístic especialitzat en màrqueting, planificació i gestió de destinacions i productes turístics amb vuit anys d’experiència en consultoria turística per administracions públiques de nivell local, regional, nacional i internacional a Espanya, Mèxic, Argentina i Uruguai.

Des de 2004 fins a 2011 com a consultor de DIT (Desarrollo e Investigaciones Turísticas S.L.), treballant com a responsable de projectes per a clients com a, entre d’altres, TURESPAÑA, Junta de Andalucía,  l’Ajuntament de Vinaròs, Ayuntamiento de Pamplona, SECTUR Michoacán (Mèxic), SECTUR Guanajuato (Mèxic), SECTUR Morelos (Mèxic), SECTUR Chiapas (Mèxic), Secretaría de Turismo de la Nación Argentina, Secretaría de Turismo de Uruguay

 

Social Media Marketing

avatar-bul

Agustín Arambul, Vinaròs (Castelló) @bulbulsuperbul

Dinamitzador de projectes i gestor de comunitats per a Dialògic (València) i el Centre del Coneixement Vinalab (Vinaròs). Membre de l’ Associació Espanyola de Responsables de Comunitat i Professionals Social Media AERCO-PSM.

Community Manager de la marca de moda femenina Matilda, BM2000 mobiliario juvenil, Vegasierra turismo rural, Fundación el Olmo para el desarrollo del medio rural, RuralParty espacio de encuentro entre las tecnologías de la sociedad de la información y el mundo rural.

 

Creativitat i disseny

avatar-david-pruñonosa

David Pruñonosa, Vinaròs (Castelló) @davidfx

Consultor de marca, dissenyador i arquitecte de la informació web, especialitzat en el desenvolupament d’identitats corporatives i programació web semàntica amb gestors de continguts com WordPress i Drupal.