Què som?


Consultoria avançada i laboratori d’idees

És un projecte professional que neix amb la vocació d’aportar valor al sector turístic mitjançant la prestació de serveis de marketing, gestió i tecnologia, innovadors i creatius. És un projecte que aplega a especialistes de diferents camps del coneixement al voltant de la idea d’oferir a les empreses del sector turístic solucions avançades i ajustades a les seues necessitats i possibilitats.

 

Tot i que treballem a nivell nacional i, si cal, internacional, aquest és un projecte d’arrelament territorial i apostem per treballar junts per millorar la competitivitat del sector turístic del nord de Castelló. Pensem en el turisme com una activitat transversal, capaç de vertebrar l’economia d’un territori com aquest on la industria i l’agricultura no són generadors de riquesa prou potents.

singular&plural compleix una doble funció. D’una banda presta serveis avançats de consultoria per a les PIMES del sector turístic a l’hora que serveix de laboratori d’idees i projectes empresarials adreçats a millorar l’atractiu turístic de les comarques del nord de Castelló, com és el cas d’evadirte!com.

Descobreix qui som i que hem fet fins ara…