Per què?


Per il·lusió, per convicció, per principis, per necessitat emocional i per vocació professional

 

Una idea

Per definició entenem el turisme d’una manera diferent i creiem en el potencial turístic dels Ports, el Maestrat i la Tinença. Estem convençuts de la capacitat del turisme per donar una oportunitat de futur a la nostra terra i hi volem fer la nostra aportació personal.

 

Objectius

Arribem per ocupar un espai de referència. Venim a provocar un revulsiu econòmic i social, a generar noves sinèrgies i a treballar sota el nou paradigma de la intel·ligència empresarial… la col·laboració competitiva.

 

Valors

Innovació i creativitat:

Treballem a diari per trobar noves formes d’organitzar el turisme, nous productes i nous clients. Front al poder i la opulència del gran i poderós, els nostres principals recursos són la imaginació i la creativitat aplicades a la gestió turística a tots els nivells.

 

Col·laboració competitiva:

No ens espanta treballar al costat dels que podries pensar que són els nostres competidors. Al contrari, busquem la forma d’establir-hi vincles de col·laboració que ens suposen beneficis recíprocs i per a la nostra societat.

 

Compromís social:

Tot allò que fem ho fem per que volem; per que estimem la nostra terra; per que volem conservar-la, millorar-la i donar-la a conèixer. Treballem sempre sota els principis de la responsabilitat social corporativa (RSC) i més enllà. Per nosaltres la RSC no és una estratègia més de màrqueting… ser socialment responsables, és ser responsables amb nosaltres mateixos.

 

Promoció del territori:

Sí, ens agrada ser d’on som i viure on vivim. Som uns privilegiats i vos ho volem fer saber… però per això hem de canviar l’autoestima de la nostra societat i ens hem d’ensenyar a nosaltres mateixos allò que tenim i és admirat per d’altres: història, cultura, tradició, gastronomia, patrimoni, natura i paisatge.

 

Treball en xarxa:

Evidentment no arribem a tot, en som conscients. Per això disposem d’una xarxa d’amics i col·laboradors amb qui compartim principis, valors i filosofia… Sense ells no seriem el que som. Gràcies.

 

Cultura de l’esforç:

Els èxits són fabulosos… però quan t’esforces de veritat per assolir un objectiu, sap a gloria… ningú no ens regalarà res.