Marketing solutions


Operador turístic receptiu:

som un operador turístic receptiu especialitzat en els Ports i el Maestrat. Itineraris, circuits i estades de gran valor afegit i orientades a un públic objectiu molt particular. Necessites posar en valor un producte turístic i comercialitzar-lo? Som el què necessites.

 


Portal turístic i central de reserves:

evadirte!com és el primer portal turístic especialitzat en els Ports i el Maestrat, on podràs trobar els millors hotels, ofertes, experiències, propostes, una completa agenda cultura i d’activitats, i tota la informació turística que pugues necessitar per visitar aquestes comarques i les seues destinacions.

 

 

 

Outsourcing empreses:

estàs cansat de negociar amb touroperadors i intermediaris? Confia en nosaltres i et representarem comercialment per tal de garantir-te les millors condicions. Posem la nostra xarxa comercial al vostre servei.

 

 

 

 

 

Outsourcing destinacions:

pensat per a iniciatives publiques i mixtes de promoció, i aprofitant la nostra plataforma on-line (evadirte!com) posem a la vostra disposició aquesta solució per a la comercialització de destinacions (webs locals, Estacions nàutiques, mancomunitats, associacions…). Una solució econòmica i simple.