Marketing planning


Marketing estratègic i operatiu:

T’ajudem a definir les accions necessàries per arribar al teu públic objectiu, millorant el teu posicionament i imatge, sempre orientats la millora dels resultats econòmics del teu negoci.

 

 

 

 

 

Conceptualització de productes turístics:

Si com a responsable, tècnic o institucional d’una destinació necessites posar en valor la teua destinació… Sabem com fer-ho: analitzem, planifiquem i prioritzem per posar en valor. A més, hi ha nombrosos atractius que ja estem posant en valor per incloure en la nostra cartera de productes a www.evadirte.com.

 

 

Clubs de producte:

xarxes d’empreses que aposten per la col·laboració competitiva. Empreses que per interessos comuns o convergents, estan lligades a un producte i en són part fonamental per a la seua promoció.

Estructurem, articulem i organitzem qualsevol tipus de club de producte. Rutes, itineraris, segmentació de productes…

 

 

Comunicació:

com a part fonamental del marketing has de definir una estratègia i accions de comunicació adequades. Si no estàs a Internet NO existeixes. Com a experts en turisme i serveis, podem oferir un complet servei de disseny web, posicionament SEO i SEM, integració en xarxes socials… facebook, twitter, linked-in, google +… lo últim en comunicació on-line i marketing 2.0, incorporat a la teua estratègia de marketing i comunicació, gràcies als nostres experts en social media marketing.

 

 

Disseny gràfic:

si el què necessites es un projecte gràfic o editorial, podem ajudar-te. Papereria, senyalització, imatge corporativa, catàlegs, fulletons… El millor projecte gràfic amb la millor orientació sectorial.