Management


Gestió i organització de negoci:

No saps perquè però hi ha alguna cosa que no funciona com hauria… Deixa que ho estudiem i t’ajudem a solucionar-ho. I si el què vols és implantar nous procediments organitzatius i operatius t’acompanyem en aquest complex procés fins que ho estandarditzem i implantem.

La qualitat és una factor crític de competitivitat per al sector turístic, tant per al sector privat com per al sector públic. Des de sistemes de qualitat per a empreses fins a programes de dinamització local per a la millora estructural de la qualitat en destinacions turístiques.

Si vols millorar l’estàndard de servei que ofereixes als teus clients, t’oferim una solució a mida. Gràcies al nostre coneixement del sector i la nostra experiència en millorar la qualitat i competitivitat d’empreses turístiques d’acord amb les tendències del mercat, sense oblidar-nos de l’estructura de costos.

 

 

Gestió de costos i

Revenue management

Dirigir una PIME turística és gestionar una organització amb un important inmovilitzat, un equip humà i compte de resultats per cuidar.

Per a un director és fonamental saber interpretar el compte de resultats, periodificar els terminis de pagament, arribar a acords amb proveidors, gestionar correctament els stocks…

Controla els costos fixos i variables del teu negoci per garantir-ne la rendibilitat i els beneficis. Incorpora els instruments de gestió de costos de les millors empreses del sector, adaptades a les teues necessitats.

El revenue managment hoteler és una tècnica que ens permet vendre l’habitació correcta, al client adequat, en el moment adequat, al millor preu possible… amb l’objectiu de millorar els beneficis de la nostra organització.