BlogAntic Molí: imatge, web i xarxes

Posted by on mar 5, 2014 in Projectes | 0 comments

Antic Molí: imatge, web i xarxes

Nova imatge corporativa i web del restaurant l’Antic Molí, Ulldecona. Els treballs inclouen disseny gràfic, desenvolupament web i dinamització de xarxes socials…

matarranya.travel, portal turístic

Posted by on mar 5, 2014 in Projectes | 0 comments

matarranya.travel, portal turístic

Responent a l’encarrec de l’Associació d’Empresaris del Matarranya i en virtut del Conveni de Comercialització signat amb l’associació, s’esta desenvolupant un portal turístic per a la promoció i comercialització dels atractius i empreses turístiques de la Comarca del Matarranya.

 

L’encarrec preveu els següents serveis:

– Desenvolupament de marca i disseny gràfic

 

– Desenvolupament del web www.matarranya.travel

disseny-matarranya-travel-2-baixa

– Motor de reserves per a la comercialització on-linem, pel que s’hi inclourà una integració de Marca Blanca del Motor de reserves d’evadirte!com

 

 

www.matarranya.travel… properament

 

Fiestas del Ternasco, Comunicació

Posted by on set 5, 2013 in Projectes | 0 comments

Fiestas del Ternasco, Comunicació

Campanya de comunicació, dinamització i organització d’esdeveniments gastronòmics en el context de la realització de “Las Fiestas del Ternasco” a Vinaròs, el mes de setembre de l’any 2013. La campanya es va desenvolupar com a conseqüència del Conveni de promoció signat entre l’Ajuntament de Vinaròs i la Cooperativa Pastores de Aragón.

catell-festes-ternasco-vinaròs

 

Passaport 2013, de ruta gastronòmica

Posted by on feb 5, 2013 in Projectes | 0 comments

Passaport 2013, de ruta gastronòmica

Un projecte de promoció gastronòmica del territori

Fruit del treball conjunt entre evadirte!com i Mira que bo! el ” Passaport Gastronòmic ” neix amb la vocació de dinamitzar la gastronomia de les comarques del Maestrat , Ports, La Tinença , Montsià … zones situades entre el nord de Castelló i el sud de Tarragona .

El ” Passaport ” té com a objectiu fonamental apropar la gastronomia i els productes del territori a les persones , tant a la població local com a visitants i turistes , de la mà de nostres restauradors més emblemàtics i descobrint els productes de la nostra gastronomia allà on s’elaboren .

més, el passaport té un sistema d’incentius associats, que permet als seus usuaris rebre interessants beneficis com premis i descomptes, gràcies a un sistema de punts equivalents a euros , així com gaudir de la gastronomia d’una forma nova i divertidad.

Una ruta gastronòmica de referència

Amb el ” Passaport Gastronòmic ” s’obre la porta a la primera ruta gastronò per una trentena dels millors restaurants del Maestrat , Ports, la Tinença i el Montsià . Ple accés a la seva gastronomia i propostes culinàries , combinat amb un joc ple d’avantatges per a tu i els que t’acompanyin : accés a menús exclusius , interessants descomptes, premis i una sorpresa especial per a qui més restaurants visiti i més gasti en aquesta ruta gastronòmica.


 

Gran Hotel Peñíscola, exemple de dinamisme

Posted by on set 13, 2012 in Sin categoría | 0 comments

Gran Hotel Peñíscola, exemple de dinamisme

Des del llançament d’evadirte.com, el Gran Hotel Peñíscola va apostar clarament pel projecte en totes les seues vessants incorporant-se de forma immediata al portal evadirte.com i oferint una ampla varietat de productes i ofertes per donar-se a conèixer a través d’ell. Des de singular&plural i a través d’evadirt-te es dinamitzen totes aquestes activitats com a part dels nostres serveis de marketing i social media

SICTED, una apuesta por la calidad

Posted by on set 13, 2012 in Projectes | 0 comments

SICTED, una apuesta por la calidad

Des de l’any 2006 l’ajuntament de Pamplona ha apostat clarament per la qualitat de les seues empreses turístiques y serveis, decidint-se per la implantació del model SICTED del Sistema Espanyol de Qualitat Turística.

Aquesta metodologia es basa en un esquema de bones pràctiques que va neixer com un sistema d’aproximació per a les empreses a sistemes de gestió de qualitat més avançats com ISO, Q, EFQM. Un sistema que amb el temps s’ha consolidat com un dels models de referència per a la gestió local de la qualitat turística.

Aquest model contempla sessions de formació, assessorament personalitzat per a cada empresa, aval·luacions periòdiques de totes les empreses, tallers y grups de millora sectorial i intersectorial.

La participació de més de 60 empreses fa de Pamplona una de les destinacions de referència a tot l’estat espanyol.

Més informació del projecte a www.turismodepamplona.com i www.calidadpamplona.com.

 

 

evadirte!com, viu els ports i el maestrat

Posted by on set 13, 2012 in Projectes | 0 comments

evadirte!com, viu els ports i el maestrat

evadirte!com centra els seus esforços en la difusió i promoció dels atractius turístics dels Ports i del Maestrat, així com en la comercialització de serveis turístics d’alt valor afegit. La primera central de reserves on podreu reservar des d’hotels fins a experiències més increïbles per gaudir de les vostres vacances o escapades. A més, trobareu tota la informació que pugueu necessitar per planificar el vostre viatge i disposareu de la més complerta agenda d’activitats.

 • Informació de totes les destinacions turístiques dels Ports, el Maestrat i la Tinença
 • Informació i reserva d’hotels i tot tipus d’allotjament
 • Catàleg d’experiències i activitats per millorar la vostra visita
 • Catàleg i reserva de restaurants
 • Catàleg de serveis amb orièntació turística
Tot això i molt més a www.evadirte.com

Sobre evadirte: què és i per què

Posted by on abr 20, 2012 in consulting, incoming | 0 comments

Després dels primers dies de difusió d’evadirte!com, sou molts els que ens esteu fent preguntes al respecte, com per exemple: què és, com funciona, per què ho fem, quins beneficis tindran les empreses participants… i per tot això, ens hem decidit a explicar-ho detingudament.

Com ja comenceu a veure molts, evadirte!com és el projecte de referència de singular&plural i, en síntesi, és la materialització de la nostra manera d’entendre el turisme. En altres paraules, evadirte és el viu reflex de la nostra filosofia com a empresa de serveis avançats per al sector turístic.

evadite!com és, d’una banda un projecte de promoció turística del territori i, de l’altra, un projecte de dinamització econòmica i social de les comarques del Maestrat i els Ports. És un instrument pensat i dissenyat per promocionar turísticament els prop de 50 municipis que conformen el espai nord de Castelló i oferir a les seues empreses turístiques un canal de promoció i comercialització especialitzat.

evadirte!com és un projecte concebut sota la filosofia de garantir el benefici recíproc de tots els participants… tots guanyem! el territori, el sector, les empreses, la societat, les persones i… per suposat, nosaltres també. Cóm? molt fàcil…

 • Promoció del territori, els municipis i els seus atractius… A més, volem establir llaços de col·laboració amb tots els municipis per tal de posar en marxa noves iniciatives conjuntament.
 • Promoció d’empreses a preus molt assequibles i ajustats a les possibilitats de les empreses/serveis: amb quota de 25€/mes, per restaurants i serveis turístics, i de 50€/mes per allotjaments.
 • Aquesta xicoteta quota ens permet oferir un ampli ventall de serveis que inclou: promoció directa i preferent a evadirte!com per inclusió al portal, reportatge fotogràfic i gràfic, disposar d’un microsite propi, geolocalització, integració i promoció en xarxes socials (twitter, facebook, foursquare, google +, youtube…).
 • En el cas dels allotjaments i per al servei de reserves, oferim les comissions més baixes del mercat i no en cobrem fins que no s’ha generat el volum de reserves equivalent a la quota anual. A més, aquí també incorporem el principi de benefici recíproc… a mesura que aconsegueixis més reserves, la comissió per reserva anirà baixant.
 • A més, des de singular&plural, treballem cada dia per trobar noves solucions i serveis per oferir a les empreses de tota la zona i, de forma preferent, a les que treballen amb evadirte!com.

 

Ofertes de llançament d’evadirte!com

Posted by on abr 18, 2012 in Sin categoría | 0 comments

El proper mes de maig es llançarà evadirte!com

El proper mes de maig sortirà a la llum evadirte!com i tenim un bona noticia per a tots vosaltres… Vos presentem la promoció de llançament. Estem seleccionant els millors allotjaments, restaurants, empreses i serveis turístics del Maestrat, els Ports i la Tinença.

Si vols formar part d’aquest projecte turístic innovador i ambiciós, ara pots.

Com a establiment recomanat d’evadirte!com disposaràs d’un espai web propi dins el nostre catàleg amb informació detallada del teus serveis/productes, un ampli reportatge fotogràfic, geolocalització, integració en xarxes socials, formulari de contacte i molt més… tot el necessari per ajudar a promocionar-te a Internet.

Ara tens l’oportunitat de participar en aquest projecte a un preu inmillorable:

 

Restaurants i serveis: Per només 25€ al mes apareixeràs al nostre catàleg recomanat. I si contractes ara per tot un any, estalvia 50€.

 

 

Per tot tipus d’allotjaments: Per  només 50€ al mes apareixeràs al nostre catàleg i t’inclourem a la nostra central de reserves. I si contractes per tot un any, estalvia 100€.

Si t’interessa formar par de la nostra central de reserves d’allotjament, has de saber que no pagaràs cap comissió fins que recuperes la quota anual i que t’oferim les millors comissions* del mercat

*Consulta el nostre esquema de comissions per a la central de reserves

 

Neix evadirte!com… vos esperem a tots!!

Posted by on abr 18, 2012 in Sin categoría | 0 comments

El primer portal turístic del nord de Castelló

Des de 2011, este treballant per posar en marxa el que serà el primer portal turístic global del Maestrat i els Ports.

Registrat com a agència de viatges, evadirte!com centra els seus esforços en la difusió i promoció dels atractius turístics d’aquestes comarques (més de 50 municipis) i la comercialització de serveis turístics d’alt valor afegit. La primera central de reserves on podreu reservar des d’hotels fins a experiències més increïbles per gaudir de les vostres vacances o escapades. A més, trobareu tota la informació que pugueu necessitar per planificar el vostre viatge i disposareu d’una agenda tota la informació cultural i d’oci.

 • Informació de totes les destinacions turístiques dels Ports, el Maestrat i la Tinença
 • Informació i reserva d’hotels i tot tipus d’allotjament
 • Catàleg d’experiències i activitats per millorar la vostra visita
 • Catàleg i reserva de restaurants
 • Catàleg de serveis amb orièntació turística
Tot això i molt més, ben aviat a www.evadirte.com